Blogg

Redo för ett elektrifierande äventyr? Möjliggör mötet med den fantastiska Cupra Born 2023 – en verklig game changer inom världen av elbilar. Låt oss utforska vad som gör denna bil speciell och hur vårt exklusiva Fleetpaket gör körningen till en ren njutning.

Design som drar till sig uppmärksamhet
Med sin aerodynamiska design är den här bilen lika unik som du är. Uttryck din personlighet samtidigt som du gör ett starkt ställningstagande på vägen. Det är inte bara en bil; det är en reflektion av din person.

Miljömedveten
Cupra Born 2023 är en symbol för miljöansvar. Som en helt eldriven bil bidrar den till att minska koldioxidutsläppen och främjar en hållbar framtid.

Imponerande prestanda
Cupra Born 2023 imponerar genom att förena hållbarhet med kraftfull prestanda. Laddningstiden är blixtsnabb, endast 30 minuter, och den håller dig rullande med en imponerande räckvidd på upp till 260 km på en enda laddning. Oavsett om du tar dig fram genom staden eller ger dig ut på en långresa, garanterar Cupra Born att du aldrig behöver kompromissa med din körupplevelse.

Säkerhet är av högsta prioritet 
Cupra Born 2023 är utrustad med en omfattande uppsättning säkerhetsfunktioner för att säkerställa trygghet på vägen. Från avancerade förarstödsystem till en robust ram utformad för kollisionsskydd prioriterar den här bilen ditt och dina passagerares välbefinnande.

Vårt exklusiva Fleetpaket:
För att förhöja din upplevelse med Cupra Born inkluderar vårt exklusiva
Fleetpaket följande förmåner:

  • Försäkring: Kör med lugn i sinnet och med vetskapen att du har en heltäckande försäkring.
  • Service och underhåll: Förbli problemfri på vägen med våra inkluderade tjänster för service och underhåll.
  • Vinterdäck: Besegra de kallare månaderna med lätthet – vårt paket inkluderar vinterdäck för ökad säkerhet.
  • Förvaring och däckbyte: Bekymmersfri förvaring och smidig hantering av däckbyten för att underlätta övergångar mellan säsonger.
  • Assistans: Få snabb assistans när du behöver det – vi täcker dina behov både på och utanför vägen
  • Hantering och reglering av fordonsspecifika kostnader: Vi tar hand om alla administrativa detaljer, vilket låter dig fokusera på körglädje. 
  • Fast faktura/månadsvis: Förenkla din ekonomi med en månatlig konsoliderad faktura för alla dina fordonsspecifika kostnader.

Höj din körupplevelse med vårt exklusiva Fleetpaket och gör en positiv inverkan på miljön med denna exceptionella elbil. Ditt äventyr börjar hos Fleetflow.

Enligt lag måste ett fordon ha vinterdäck från 1 december- 31 mars om vinterväglag råder. I vårt avlånga land kan väderförhållandena variera. Så vad betyder då vinterväglag? 

Generellt betyder det vinterväglag om snö, is eller slask förekommer och då ska bilen vara försedd med vinterdäck. Det är polisen som avgör om det råder vinterväglag på den plats du befinner dig. 

Att tänka på med vinterdäck 
Rekommendationen är att ha de bästa däcken bak, det vill säga de däck som har det största mönsterdjupet eller bästa väggreppet. Detta gäller både fram- och bakhjulsdrivna bilar.

Dubbdäck är tillåtet att använda under perioden 1 oktober – 15 april. Om det är ell befaras bli vinterväglag får du använda dubbdäck även annan tid. Det är dock viktigt att vara medveten om att användningen av dubbdäck är begränsad i vissa områden på grund av dess påverkan på vägarnas slitaget och miljön. Kontrollera därför lokala bestämmelser och restriktioner för att undvika böter.

Lufttryck 
På vintern när blir det kallare ute minskar lufttrycket i däcken på grund av kylan. När du kör med vinterdäck rekommenderas att du har ett lufttryck på 0,2 bar.

Mönsterdjupet på vinterdäck bör vara minst 3 millimeter, men för att vara på den säkra sidan bör du överväga att byta däck om mönsterdjupet närmar sig detta. Rekommenderat är 5 millimeter. Ett tillräckligt mönsterdjup säkerställer optimalt grepp och prestanda på vintervägar.