Fleetflow erbjuder en flexibel helhetslösning för bilinnehav till företag

I en rådgivande roll sätter vi alltid er som företag i fokus och erbjuder de bästa modellerna på marknaden efter era behov. Hos oss ingår även alla kringtjänster så som fordonskatt, service, underhåll, försäkring inklusive, assistans och hyrbil vid skada, vinterhjul, skifte och förvaring. Allt för att ni ska kunna fokusera på er verksamhet.

Roope Karli - CEO

Roope Karli
CEO

Om Fleetflow

Fleetflow erbjuder leasing av företagsbilar med flexibel leasingperiod. Vi erbjuder även möjligheten att sälja era gamla leasingbilar via oss.


Genom vårt stora nätverk kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser med de bästa villkoren. Fleetflow ägs nämligen av Westmount Group som är en av Sveriges största exportörer av begagnade bilar.
Med den tuffa konkurrens som råder i fordonsbranschen är det inte möjligt att överleva om inte våra kunder verkligen uppskattar det vi gör. Med hög servicenivå, stort engagemang och snabba beslut i allt vi gör, strävar vi efter en enkel och bekymmersfri process för er som kund.
Vi finns även här och hjälper er i omställning till en elektrifierad vagnpark.

Varför Fleetflow

 • Flexibel leasingperiod

 • Total kostnadskontroll

 • Riskfritt

 • Allt inkluderat

Några av våra kunder

Aarsleff Rail
Starka
KSB
Karlssons charkuterier
Isab Ventilation

Varför Fleetflow?

 • Flexibel leasingperiod
  Vi erbjuder flexibel korttidsleasing med endast 6 månaders bindningstid. Därefter har du friheten att förlänga månadsvis baserat på dina aktuella behov.
 • Total kostnadskontroll
  Inga oväntade kostnader. Fast månadsavgift så ni enkelt kan budgetera och planera. Ni behöver aldrig låsa upp kapital eller betala kontantinsats. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser.
 • Riskfritt
  Ingen finansiell risk och du behöver inte oroa dig för bilens värdeminskning. När leasingperioden är över lämnar du bara tillbaka bilen. En trygg och säker lösning.
 • Allt inkluderat
  Hos oss ingår service, underhåll, reparationer, försäkring, fordonskatt, vinterdäck, skifte och förvaring, m.m. Allt för en bekymmersfri upplevelse!

Vill du veta mer?

Företagsleasing med Fleetflow har många fördelar. Boka ett 15 minuters samtal med oss och få reda på hur det kan gynna din verksamhet. Du kan även fylla i vårt intresseformulär så hör vi av oss.